top of page
MELISSA-022_edited.jpg

Hallo, ik ben Melissa.

GROTE dierenvriend, part-time amazone en gebeten door yoga, wellness , mindset en beweging!

Na een leven als professioneel jumping amazone, herstelde ik van een angststoornis na burn-out en koos ik ervoor om een yoga studio in het groen op te richten.

Door zelf te ontdekken wat mij hielp om me sterker, gezonder, weerbaarder en met meer goesting en fun in het leven te staan;  voelde ik de drang dit te delen met anderen.

 

Mijn passie reikte snel verder dan enkel yoga en al snel kwam ook mindfulness en functional movement fitness erbij in het aanbod. 

 

Ikzelf geniet van zowel pittige vinyasa yoga alsook van een rustige stretch sessie of yin yoga.

Ook krachttraining hielp me om me goed in mijn vel te voelen, blessures te voorkomen en meer weerstand op te bouwen. In mijn lessen mix ik Pilates ook graag met yoga bewegingen.

Yoga leert me de rust terugvinden, intunen bij mezelf... comfortabel worden met het oncomfortabele (wat een dagelijkse uitdaging blijft!)

Het ademen, het rustig leren blijven op oncomfortabele momenten...

Niets kan je zo in balans brengen als yoga, of je net van een disbalans gewaar doen worden.

Het is een work-out en een work-in, body en mind die samenwerken.

Het zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen, meer leert voelen wat er is in het moment,  jezelf uitdaagt of net rustig leert worden.

Ik volgde een jaaropleiding Prana Vinyasa  yoga 200h YTT bij Nele Van Poucke ,

verscheidene workshops bij gekende yogi's zoals o.a. Adell Bridges, Celeste Pereira (anatomie) nadien volgde ik nog een opleiding mindfulness en een postgraduaat "functional movement trainer" wat inhoudt dat ik personal training geef  in functie van jouw doel.  Hiervoor liet ik me ook reeds inspireren door workshops van o.a. Olivier Goetgeluck. .Daarbij geloof ik dat blijven bijleren je steeds nieuwe inzichten, energie en motivatie geeft dus blijf ik me regelmatig bijscholen!

About me...

"Movement is medicine."

Mijn visie

Ik wil vooral een plek creëren waar je je op je gemak voelt, kan connecteren met jezelf en de natuur.

Een gezellig safe haven waar je even kan ontstressen, plezier hebben, gewoon jezelf kan zijn en voor jezelf kan zorgen om zo met jouw volle potentieel in het leven te staan!

Ikzelf hou niet van koude, felle gyms of gigantische yoga studio's met enorme grote groepen en ben een echt natuurmens... daarom is mijn kleine studio ook gelegen op een prive domein in Grimbergen, naast de paardenstallen, waar je samen met mij en mijn trouwe viervoeter Oscar kan werken aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Dit gebeurd outdoor, in de gezonde buitenlucht en onder het zalige zonnetje bij goed weer, gezellig binnen bij minder goed weer. 

 

Sporten is plezant en mag geen straf zijn.

 

Ik wil jou terwijl je traint voor een bepaald doel hier dan ook graag in bijstaan. 

Of je nu een atleet bent die nood heeft aan extra ondersteuning of net iemand bent met een bureaujob,  die graag fitter en energieker wil worden of net nood heeft aan ontstressen om weerbaarder en met full force in de wereld te staan.

MELISSA-179.jpg
wMel_051121-39.jpg

Opleidingen

  • Pranavinyasa yoga teacher training 200h

  • Mindfulness training 8 weken

  • Postgraduaat functional movement training (Personal trainer: functional movement specialisatie bij functional movement academy)
     

Op de planning in 2023: 

  • Breath coach

  • Yin yoga & chinese medicine 60h

  • Pilates trainer

In de media

  • Flair: Body & mind uitgave januari 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

flair jpeg artikel.png
screenshot artikel yoga equnews.jpg
bottom of page